دلایل محکمه پسند برای طلاق
طبق قوانین اسلامی حق طلاق گفته شده که با مرد است ولی همیشه راه هایی وجود دارد که اگر زن بتواند آنها را اثبات کند او هم به راحتی می تواند طلاق خود را از شوهرش بگیرد یعنی راه هایی وجود دارد که فقط منحصر به مرد نیست.
به خصوص اگر در طول زندگی شرایطی پیش بیاید که هیچ کدام از زوجین نتوانند امنیت جانی و روانی در کنار یک دیگر داشته باشند همین خود به تنهایی از دلایل محکمه پسند برای طلاق به حساب می آید و معمولا دادگاه ریسک نمی کند تا زوجین بلایی بر سر یک دیگر بیاورند.
برای این که هر یک از زوجین بتوانند دلایل محکمه پسند برای طلاق را به محضر دادگاه ارائه نمایند ضرورت دارد که از یک وکیل پایه یک و با تجربه برای انجام امورات مربوط به جدایی خود بهره ببرند. در واقه یک وکیل خبره به خوبی می داند که به چه صورت رفتار نماید تا دادگاه به راحتی جدایی را صادر کند و زوج ها را از خطراتی که تهدیدشان می نماید نجات دهد.
برای موفقیت در پرونده هایتان به یک مشاور حقوقی خوب احتیاج دارید موسسه حقوقی ” E-LEGAL SERVICES ” بهترین انتخاب ها را به شما میدهد.
مهم ترین دلایل محکمه پسند برای طلاق از سوی زوجین:
دلایل محکمه پسند برای طلاق که وجود دارد در واقع بخشی به مرد و بخشی به زن مربوط است ولی تعدادی از این دلایل هست که حالت اشتراکی دارد و هر کدام از زوج ها می توانند با استناد به آنها طلاق خود را از محضر دادگاه کسب نمایند و از موقعیتی که در آن گیر افتاده اند خود را آزاد نمایند.
سوء رفتار مداوم یکی از زوج ها:
وقتی صحبت از سو رفتار می شود همه به یاد رفتار خشونت آمیز مرد نسبت به زن می افتند اما باید بدانید که زن هایی هم هستند که در طول زندگی چنین رفتاری را با مردان خود دارند و او را استثمار می کنند. سو رفتار خشن از طرف هر یک از زوج ها باشد از دلایل محکمه پسند برای طلاق به حساب می آید که اگر به کمک پزشکی قانونی بتوانند آن را ثابت کنند قاضی برای در امان ماندن جان آنها دستور طلاق را به راحتی هر چه تمام تر صادر می نماید.
عقیم بودن یکی از زوجین:
یکی از مواردی که از مهم ترین دلایل محکمه پسند برای طلاق زوج ها می باشد به عقیم بودن یکی از آنها بر می گردد. اگر در طی آزمایشات پزشکی مشخص شود که یکی از زوج ها عقیم است و نمی تواند برای بچه دار شدن به دیگری کمک کند می تواند با استناد به همین مدارک پزشکی درخواست طلاق داده تا دادگاه با توجه به آن دستور جدایی را صادر نماید.
رابطه نامشروع داشتن یکی از زوج ها:
بسیار پیش آمده زندگی زوج ها به خاطر یک رابطه نامشروع دچار بحران و اختلاف شده است. رابطه خارج از ازدواج زوج ها یکی از دلایل محکمه پسند برای طلاق می باشد. البته اثبات این موضوع سختی هایی دارد ولی اگر یک وکیل خبره در اختیار داشته باشید این را به شما یاد می دهد که به چه صورت مدرک قابل قبول برای دادگاه فراهم کنید تا شانس اثبات حرفتان افزایش پیدا کند.
اعتیاد یکی از زوجین:
بسیار پیش آمده فردی که معتاد بوده توانسته آزمایشاتی را که قبل از ازدواج می گیرند با ترفندهایی دور بزند و به عنوان یک آدم سالم با زوج خود ازدواج کند ولی در طول زندگی دستش به علت نوع رفتار که بر اثر مصرف داشت رو شد. اعتیاد به مخدر صنعتی یا سنتی هر یک از زوج ها یکی از دلایل محکمه پسند برای طلاق می باشد که دادگاه بسیار سریع به این مورد رسیدگی کرده و دستور طلاق را صادر می نماید.
ادعای عسر و حرج یکی از زوجین:
یکی از دلایل محکمه پسند برای طلاق از سوی زوجین ادعای عسر و حرج می باشد که به معنی سختی و مشقت است. در این مورد یکی از زوجین با ایجاد کردن محدودیت یا مزاحمت هایی دیگری را دچار سختی و دردسر می نماید که از نظر قانون پسندیده نیست و اگر اقدامات قانونی را به موقع انجام دهد اجازه جدایی را صادر خواهد کرد ولی نیاز به اثبات کردن ادعا دارد که کار چندان آسانی نیست.
کراهت و تنفر یکی از زوجین از دیگری:
یکی از مهم ترین دلایل محکمه پسند برای طلاق که دادگاه به آن توجه ویژه می نماید کراهت و تنفر یکی از زوجین نسبت به دیگری می باشد. در این مورد خاص زوج ها ابتدا به جلسات مشاوره فرستاده می شوند و اگر باز هم این جلسات افاقه نکرد و مشکل حل نشد با استناد به نظر کارشناسان روانشناسی مجوز جدایی آنها را صادر می نماید تا خدای نکرده هیچ اتفاق ناگواری رخ ندهد و بلایی بر سر هم نیاورند.
مطالعه بیشتر:در صورت طلاق از طرف مرد آیا تقسیط مهریه انجام می شود؟
مجرم شدن یکی از زوجین در طول زندگی:
در طول زندگی اتفاقات زیادی می افتد و ممکن است فردی که در ابتدا به عنوان همسر یا شوهر انتخاب می شود سالم بوده باشد ولی بر اثر یک تصمیم به فردی مجرم تبدیل شود. مجرم شدن زوج ها یکی از دلایل محکمه پسند برای طلاق می باشد که قاضی با استناد به نوع جرم و کیفیتش موضوع را بررسی می نماید و اگر صلاح ببیند دستور طلاق را صادر می نماید.
اجرا نشدن شروطی که در قباله ازدواج تعهد داده اند:
زماین که زوجین دارند عقد می کنند بعضی از شروط را در طی آن می آوردن که اجرا شدنشان لازم است و اگر در طول زندگی هر کدام از آن تخطی کنند یکی از دلایل محکمه پسند برای طلاق به حساب می آید و با اثبات این که طرف مقابل شرط را زیر پا گذاشته است دادگاه ملزم به این خواهد بود که طلاق آنها را صادر نماید.
وکالت دادن برای حق طلاق:
در قوانین اسلامی حق طلاق با مرد است ولی اگر در زمان عقد مرد به زن خود برای طلاق گرفتن وکالت بدهد زن می تواند در طول زندگی هر جا که فکر کند دیگر دوست ندارد ادامه دهد از آن استفاده نماید. حق طلاق در قباله ازدواج یکی از دلایل محکمه پسند برای طلاق به حساب می آید که معمولا دادگاه خیلی سریع به این موارد رسیدگی کرده و دستور جدایی صادر می نماید.
جدا زندگی کردن طولانی مدت زوج ها:
ممکن است زوجین در طول زندگی دچار اختلاف شوند و به مدت چند سال مکان زندگی خود را از هم جدا نمایند اگر این مورد اتفاق بیفتد یکی از دلایل محکمه پسند برای طلاق به حساب می آید در صورتی که زوج درخواست دهنده طلاق بتواند آن را ثابت کند دادگاه دستور جدا شدن آنها را بسیار سریع صادر خواهد کرد تا بتوانند در ادامه زندگی با هر کس که خواستند ادامه دهند.
در انتها
همان طور که در مقاله بالا دیدید و دانستید دلایل محکمه پسند برای طلاق که زوجین بتوانند به آنها در محضر دادگاه استناد کنند بسیار است. در واقع فقط نیاز به یک وکیل می باشد که این راه و چاه ها را بداند تا اقدامات ضروری را برای جدایی به موقع صورت دهد.
در آخر لازم به ذکر است که شرکت خدمات الکترونیکی حقوقی با سال ها تجربه درباره مسائل مربوط به خانواده این آمادگی را دارد تا با در اختیار گذاشتن یک وکیل مجرب این امکان را به شما بدهد تا دلایل محکمه پسند برای طلاق را به دادگاه ارائه نمایید. برای به دست آوردن اطلاعات کافی تنها با شماره های واحد روابط عمومی ما تماس حاصل فرمایید.